index

Társaságunkról

A MAVEX-REKORD Vasúti Jármű és Alkatrész Gyártó, Forgalmazó és Ingatlanforgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság 1994-ben alakult, mint MAV-REKORD Kft. Jelenlegi nevét 1998. óta használja.

A MAVEX-REKORD Kft alaptevékenysége kötöttpályás járművek és alkatrészeik gyártása, javítása és forgalmazása, vasúti kocsik kereskedelme és bérbeadása, valamint vasúti pályaépítési anyagok forgalmazása, ingatlanforgalmazás, ingatlan bérbeadás, szervezés, projektkoordinálás, tervezés és válságmenedzsment, mérnöki és műszaki tanácsadás.

A MAVEX-REKORD Kft üzleti partnerei közé Európa vezető vasúti és gépipari cégei tartoznak. A cég Magyarországon több vagongyárat és vasúti alkatrészgyártót képvisel, valamint több európai gyártó termékeit forgalmazza. Fő működési területei: Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Románia, Bulgária.

Magyarországi legfontosabb üzleti partnerei a MÁV Zrt, a MÁV Gépészet Zrt, a MÁV Trakció Zrt, a MÁV Járműjavító Kft-k, a BKV Zrt Metró, HÉV, Villamos és Trolibusz Üzemeltetési Igazgatóságai, a BKV Vasúti Járműjavító Szolgáltató Kft, a GYSEV Zrt és a magánvasutak, valamint Debrecen, Miskolc és Szeged városi közlekedési vállalatai.

A MAVEX-REKORD Kft tulajdonában van a volt Kőbányai Porcelán- és Elektronikai Alkatrész Gyártó Vállalat. Rendelkezésre állnak a porcelán, műszaki kerámiai elektronikai alkatrészek, ezen belül biztosítékok gyártásának műszaki feltételei. Jelentős gyártási, és ingatlan háttér áll rendelkezésre.

A MAVEX-REKORD Kft MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány szerinti, CERTOP Kft. által tanúsított, minőségirányítási rendszert működtet.

A cég készséggel áll vevői rendelkezésére a vasúti járművek és trolibuszok valamennyi alkatrész beszerzési és fékberendezési javítási feladata megoldásában, amelyek lebonyolítását magasszintű nyelv- és szakmai tudással rendelkező szakemberei végzik. Partnerei igényeit megbízhatóan, határidőre, kedvező árszinten tudja teljesíteni.

©MAVEX-REKORD Kft | 1994-2021